marți, 4 octombrie 2011

7 sfaturi pentru imbunatatirea vietii sexuale

Comunicarea cu partenerul cu privire la viata sexuala poate fi uneori dificila, insa daca vrei sa observi o imbunatatire semnificativa, vei urma cateva sfaturi simple care pot face diferenta in pat.

Invata-ti partenerul sa fie mai bun in pat fara sa-i ranesti orgoliul, schimband cateva lucruri simple in pat, pentru o viata sexuala mai satisfacatoare.

Renunta la rutina

Un program de sex bine stabilit nu mai lasa loc spontaneitatii. Daca si atunci cand respectati amandoi programarea si ajungeti in pat urmati aceeasi pasi de fiecare data, viata sexuala devine din ce in ce mai nesatisfacatoare.

Incearca pozitii noi si momente noi in care sa faci sex. Daca partenerul nu renunta cu usurinta la programarea de sex, nu-l refuza complet, amana-l cu cateva ore sau cu o zi.

Discuta cu el despre sex, dar nu in pat

Specialistii avertizeza cu privire la momentul potrivit in care sa discuti cu partenerul despre viata sexuala: niciodata in pat, inainte sau dupa momentele intime.

Daca incepi discutia intr-un alt moment, cu un ton pozitiv, ai toate sansele sa te asculte si sa-ti accepte doleantele.

Concentreaza-te pe un singur element nou

Atunci cand vrei sa introduci elemente noi in viata ta sexuala, cheia este rabdarea. Nu il supune unui maraton de pozitii noi intr-o singura seara, ofera-i un singur element nou. Fie ca e vorba de un film erotic, de o jucarie sexuala sau de un scenariu sexy, va fi mai dispus sa incerce ceva nou daca nu se simte coplesit de situatie.

Preia controlul

Daca pur si simplu nu se descurca sa inteleaga semnele tale subtile care ar trebui sa-l ghideze in directia corecta, preia controlul si muta-i tu usor mana catre zona dorita.

Cand nu se descurca odata ajuns la destinatie, spune-i cat de bine te simti cand face asta, dar ofera-i si sfatul care sa-l ajute sa te satisfaca mai bine.

Fa sex mai des

Experienta, combinata cu idei noi, te poate ajuta sa-ti imbunatatesti viata sexuala. Daca vrei sa faci sex mai des cu iubitul tau, sugereaza-i asta oferindu-i la inceputul fiecarei saptamani cateva perechi de chilotei sexy, spunandu-i ca trebuie folosite toate pana duminica si el poate alege cand.

Prelungeste preludiul sau renunta complet la el

Cand partenerul se grabeste intotdeauna sa sara peste preludiu, il poti convinge sa incetineasca, indepartandu-te putin de el, intr-o maniera jucausa, atunci cand simti ca are o viteza cam mare. Poti repeta asta, pana va intelege ca nu are de ce sa se grabeasca.

O alta solutie pentru momente intime placute este o partida de sex foarte scurta, cu preludiu minim sau deloc, urmata de felul principal. Pentru ca isi revine dupa prima, acum va avea rezista mai mult si va fi mai atent la nevoile tale.

Motiveaza-l

Daca iti spune ca este obosit, asigura-i toate conditiile. Ajuta-l sa se relaxeze atunci cand vine acasa, pentru a-si recapata puterile. Cand ajungeti in pat, cere-i sa te ia in brate si mangaie-l apoi si saruta-l. Dupa cateva minute, nu se va mai gandi la oboseala. Strecoara-te goala langa el in pat si motiveaza-l sa renunte la oboseala.

 preluare de pe http://relatii.ele.ro/Sex/Sex-Ghid/7-sfaturi-pentru-imbunatatirea-vietii-sexuale_--a11160.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu