duminică, 13 noiembrie 2011

Nigel Farage: "Cine dracu' va credeti voi?"


Adevărul este ca UE a fost designată încă de la început pentru a fi un trigger al acestui colaps financiar. Niciodată o economie nu trebuie sa îşi piardă naţionalitatea, moneda ţarii, şi să tindă spre globalizare. Pentru că atunci afacerile mici şi mijlocii, cele care mişcă şi dezvoltă în realitate economia unei ţări, vor muri!
Din păcate este prea târziu ca ţările să se retragă. Majoritatea au datorii, cărţile au fost făcute, iar ţările fără minte trebuie acum să joace după cum li se cântă. Oamenii nu contează, niciodată n-au contat în acest joc al puterii.
O noua lume este scopul acestei crize, o lume în care individul îţi va pierde foarte multe din drepturi, însă asta după ce va suferi de foame, de lipsa de muncă şi de lipsă de alimente (mai ales Romania care nu mai face agricultură şi şi-a vândut şi arendat pământurile STRĂINILOR!!!) Şi atunci oamenii, ca nişte animăluţe slăbite de foame, de sete şi de nevoi, îşi vor pune singurei jugul şi lanţurile şi vor porni într-o noua era a SCLAVAGISMULUI zbuciumat de războaie…
Faimosul eurosceptic Nigel Farage (cel pe care îl vedeţi mai jos), a spus în 4 minute, mai mult adevăr în legătura cu experimentul Uniune Europeana”, decât toţi bancherii europeni,  comisarii şi politicienii la un loc.




Mesajele şi comentariile, de pe acest blog sunt preluări de pe alte sit-uri sau din mail, si reflectă într-o mai mică sau mai mare măsura ceea ce simt eu. Persoanele care nu agreează aceste mesaje sunt invitate să nu le citească. Toţi ceilalţi sunt liberi să facă comentarii pe aceste teme. Precizez că acele comentarii inadecvate sau care pur si simplu mă deranjează le voi şterge. De asemenea toţi cei care doresc ca unele documente/documentare să se posteze aici îi rog să mă contacteze. MULŢUMESC PENTRU COLABORARE ŞI INŢELEGERE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu